SEO-service

Wanneer je een nieuwe website hebt laten bouwen en deze eenmaal online is, wil je natuurlijk zo snel mogelijk zoveel mogelijk relevante bezoekers op je website ontvangen. Dus bezoekers die op zoek zijn naar producten of diensten die JIJ verkoopt. Je wilt immers maximaal rendement uit je website halen! Om dit te bereiken is het van groot belang dat je zo goed mogelijk te vinden bent in de zoekmachines op internet.

Betere vindbaarheid van je website door SEO

Afbeelding zoekmachine-optimalisatie De methode waarmee je een grotere vindbaarheid van je bedrijf op internet kunt bereiken, heet Search Engine Optimization (afgekort: SEO). Dit begrip is losjes te vertalen als "het optimaliseren van je website zodat deze in zoekmachines zo hoog mogelijk scoort". Op de vindbaarheid van je website in Google (en andere zoekmachines) is een fors aantal factoren van invloed. Wij noemen hier in elk geval de kwaliteit van de tekstuele informatie op je site, de manier waarop je jouw informatie presenteert en de technische opbouw van je website. Maar ook zaken als werkt jouw website goed op alle apparaten (PC, tablet en mobiel), het plaatsen van relevante hyperlinks, je aanwezigheid op sociale media, en de gebruikersvriendelijkheid van je website spelen voor Google een grote rol bij het bepalen van jouw positie. Door zoekmachine-optimalisatie toe te passen kunnen deze factoren positief beïnvloed worden. Met als resultaat voor jou: een betere positie in de zoekmachines op belangrijke zoektermen, daarmee meer bezoekers op je website, en uiteindelijk dus meer rendement voor je bedrijf!

Afbeelding websitestatistieken Om te bepalen hoe goed je website presteert, is het van belang dat je kunt beschikken over uitgebreide website-statistieken. Je wilt immers o.a. weten welke pagina’s je bezoekers bekijken, hoelang diverse pagina's bekeken worden, hoe bezoekers je gevonden hebben, en hoeveel tijd bezoekers uittrekken voor een bezoek aan jouw website. Met deze informatie in de hand kan je jouw website-prestaties goed analyseren en verbeteren. En uiteindelijk de website meer klanten laten genereren. Wij richten daarom voor jou standaard een "Google Analytics"-account in, zodat je direct actuele statistieken over je websitebezoek kunt inzien en gemakkelijk rapportages kunt aanmaken.

Wij zorgen er bij de bouw van jouw website al voor dat deze voor de zoekmachines zo optimaal mogelijk ingericht is. Hierbij gebruiken wij de meest actuele SEO-technieken. Ook melden wij je nieuwe website aan bij de grootste zoekmachines, zodat de website zo snel mogelijk te vinden is voor potentiële klanten.

Heb je al een website en overweeg je om SEO-technieken toe te (laten) passen op je website? Of heb je andere vragen over onze SEO-service? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je!

Voordelen van Purple Pigeon:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in website-bouw
  • Een vast en direct aanspreekpunt
  • Persoonlijk contact, korte lijnen
  • Responsive ontwerp voor de beste gebruikerservaring
  • Gedegen en brede technische kennis en know-how
  • Kennis van SEO (zoekmachine-optimalisatie)
  • Gebruiksvriendelijk onderhoud voor webredacteuren
  • Maatwerkkoppelingen met externe systemen
  • Uitmuntende en snelle ondersteuning
  • Full-service Internetbureau

Vraag kosteloos een offerte bij ons aan, of bel eerst eens voor een vrijblijvende afspraak.