Beheer

Omdat wij elke website altijd leveren met een beheersysteem (een "CMS"), kan je jouw website zelf eenvoudig onderhouden. En om je snel bekend te maken met de werkwijze van het CMS, plannen wij bij elk website-project altijd een dagdeel in om jouw medewerkers te trainen in het gebruik van het beheersysteem.

Actueel websitebeheer is essentieel

Afbeelding onderhoud website De ontwikkelingen op internet verlopen in een razendsnel tempo. Het is daarom van belang dat jouw website continu bijgewerkt wordt. Dit zowel op technisch als op inhoudelijk vlak. Een actueel beheer is essentieel. Wij helpen je hierbij graag, zodat je website jou een zo hoog mogelijk rendement oplevert. Het gebruik van een content management systeem biedt vele voordelen in het beheer van je website. Zo kun je bijvoorbeeld je website waar je ook bent direct updaten, want je gebruikt het CMS gewoon via internet (met een browser). Ook zijn je wijzigingen altijd direct zichtbaar of gemakkelijk in te plannen. Tot slot is het leren omgaan met het CMS/beheersysteem niet moeilijk; een korte uitleg en training door ons volstaat.

Afbeelding uitbesteding onderhoud Desondanks kan je er ook voor kiezen het beheer van je website aan ons uit te besteden. Bijvoorbeeld omdat het je aan tijd ontbreekt of je je liever richt op jouw kernactiviteiten. Bedenk dat een up-to-date website van groot belang is voor jouw organisatie! Achterhaalde informatie op je website is fnuikend. En ook voor de vindbaarheid van je website in Google is het van belang de website regelmatig bij te werken. Wanneer je dit goed doet, zullen bezoekers sneller opnieuw langskomen, en zal ook Google de updates op je website opmerken. Kies je ervoor om je website-beheer aan ons uit te besteden, dan zorgen wij voor een optimaal beheer waardoor jouw website snel, actueel, veilig en zoekmachine-geoptimaliseerd blijft. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een onderhoudscontract!

Voordelen van Purple Pigeon:

  • Meer dan 20 jaar ervaring in website-bouw
  • Een vast en direct aanspreekpunt
  • Persoonlijk contact, korte lijnen
  • Responsive ontwerp voor de beste gebruikerservaring
  • Gedegen en brede technische kennis en know-how
  • Kennis van SEO (zoekmachine-optimalisatie)
  • Gebruiksvriendelijk onderhoud voor webredacteuren
  • Maatwerkkoppelingen met externe systemen
  • Uitmuntende en snelle ondersteuning
  • Full-service Internetbureau

Vraag kosteloos een offerte bij ons aan, of bel eerst eens voor een vrijblijvende afspraak.